info@viestyle.nl
HomeTraploopRun 2 September 2018VoedingPersonal trainerBiografieActueelEchte MannenTop Vrouwen
Referenties coaching
Coaching

Als coach geef ik je handvatten om zelf met je vragen aan de slag te gaan.
Door zelf meer inzicht te krijgen is het gemakkelijker om haalbare doelen te stellen en deze te realiseren.
Uiteindelijk krijg je meer vertrouwen, zit je beter in je vel en word je gelukkiger!
Soms wordt verondersteld dat sporten en gezond eten een garantie vormen voor een gezonde levensstijl. Dat kan waar zijn. Een topsporter die strenge diëten volgt, is niet per definitie gelukkig.

Coaching op het gebied van leefstijl kan zeker een belangrijke aanvulling zijn bij het bereiken van een betere gezondheid. Leefstijl is niks anders dan gedrag. Wat we in ons dagelijks leven doen, is vaak volledig geautomatiseerd. Bij veel dingen denken we niet eens meer na.

Met VieStyle coaching helpen we je om deze onbewust ingesleten gedragspatronen bewust te maken en vervolgens te veranderen naar gezond gedrag.

 

Verandering van leefstijl vraagt discipline.

Wij helpt u hierbij door samen met u persoonlijke doelen te stellen en deze met een lach en soms een traan te behalen. Als de spreekwoordelijke “stok achter de deur” ten behoeve van de verbetering van o.a. uw gezondheid, trainen, voeding en mindset.

Online begeleiding

Wij helpen graag iedereen naar een gezonde(re) levensstijl, maar verandering vraagt tijd, discipline en inzicht. Er zijn vaak veel vragen daarom bieden wij voor al onze klanten een online begeleiding aan. Dit programma zit standaard bij alle trajecten. Het is ook mogelijk om dit programma te volgen indien je niet fysiek bij ons traint.

 

 

Home
TraploopRun 2 September 2018
Voeding
Personal trainer
Coaching
Biografie
Actueel
Echte Mannen
Top Vrouwen