Kennismaking

Om elkaar goed te leren kennen en jouw doelstelling en mogelijkheden  duidelijk  te krijgen en wat we daarin naar elkaar mogen verwachten  nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan plaats vinden in onze studio of bij jou thuis of op kantoor.

Lijkt het je wat om met Viestyle aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen? Meld je vrijblijvend aan, we nemen dan contact met je op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

  De intake

  Kennismaken

  Om samen jouw doelstelling te kunnen realiseren stellen wij een MASTERLAN op. Hierin maken wij een omschrijving wat nodig is om jouw doel te bereiken.

  De intake

  Testen en Meten

  Trainingsplan

  Om je goed te kunnen begeleiden en om de voortgang van je doelstellingen te kunnen monitoren doen wij een lichaamsstelling en testen (eventueel) je uithoudingsvermogen.

  Testen en Meten

  Samen aan het werk

  Begeleid sporten

  Nu er een duidelijk plan is kunnen wij samen stap voor stap hieraan gaan werken. Afhankelijk van jouw doel(en) en mogelijkheden hebben wij jouw VieStylebegeleidingspakket samengesteld. Dit kan de volgende modulen omvatten; Training, leefstijl-coaching en voeding

  Samen aan het werk

  Evalueren

  Gezonder & vitaler

  Bij het evaluatiegesprek gaan we samen bekijken of onze gestelde doelen zijn behaald en hoe dat je het hebt ervaren. Op basis van deze resultaten en ervaringen stellen wij samen nieuwe doelen en maken een plan van aanpak.
  Evalueren

  Wat is jouw viestyle?

  Viestyle is geen reguliere sportschool.
  Samenwerken met plezier aan realistische en verantwoorde doelstellingen: dat is waar wij voor gaan! Professionaliteit, enthousiasme en betrokkenheid: dat is waar wij voor staan!
  Bij Viestyle sta jij centraal.

  VIESTYLE

  VIESTYLE

  Haag 2
  5815 CB,  Merselo
  (Gemeente Venray)

  Telefoon

   06 36 09 36 70

  Email

  info@viestyle.nl

  Scroll naar top