Coaching

Coaching

Actief luisteren en observatie zijn kernwaarden bij onze coaching

VieStyle Coaching is erop gericht om mensen op eigen verzoek in positieve zin te veranderen. Ondersteunend om vooraf geformuleerde resultaten te bereiken en een ontwikkeling op gang te brengen. Door coaching krijg je inzicht en dat leidt tot succes, plezier en levensgeluk.

Actief luisteren en observatie zijn kernwaarden bij onze coaching en een gezamenlijk plan van aanpak afgestemd op de individuele wensen van jou. Wij geven zelf geen antwoorden, maar zorgen ervoor dat je zelf achter de antwoorden komt. De nadruk ligt op de mogelijkheden en niet op de onmogelijkheden.

Coaching is een belangrijk onderdeel van het behalen van je persoonlijke doel en wordt vaak ingezet om het maximaal haalbare uit jezelf te halen.

Intensieve lifestyle begeleiding. Van een voeding en/of trainingsconsult tot 24/7 WhatsApp begeleiding, bij ons is het mogelijk

Daarnaast beschikken we over een breed netwerk van (medische) professionals die zo nodig worden ingezet.

Zin om aan de slag te gaan?

Stuur een berichtje, we horen graag van je!

Wat is jouw viestyle?

Viestyle is geen reguliere sportschool.
Samenwerken met plezier aan realistische en verantwoorde doelstellingen: dat is waar wij voor gaan! Professionaliteit, enthousiasme en betrokkenheid: dat is waar wij voor staan!
Bij Viestyle sta jij centraal.

VIESTYLE

VIESTYLE

Haag 2
5815 CB,  Merselo
(Gemeente Venray)

Telefoon

 06 36 09 36 70

Email

info@viestyle.nl

Scroll naar top