Over Viestyle & Dave Ewalts

Over Viestyle

Met plezier samenwerken aan realistische en verantwoorde doelstellingen

Onze missie bestaat uit twee duidelijke pijlers. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een gezonde leefstijl en begeleiding naar betere sportprestaties van mensen. Wij geloven in een gelukkiger leven met een gezonde VieStyle.

Professionaliteit, enthousiasme en betrokkenheid: dat is waar wij voor staan! Samenwerken met plezier aan realistische en verantwoorde doelstellingen: dat is waar wij voor gaan! De klant staat centraal. En dat allemaal in een prettige en veilige omgeving waar net dat beetje extra wordt geboden.

VieStyle biedt naast leefstijl coaching en voedingsadvies ook trainingsprogramma’s aan. Wij kiezen ervoor om geen standaardpakketten aan te bieden, omdat namelijk niemand hetzelfde is. We inspireren mensen om het beste uit zichzelf te halen en daar heeft iedereen iets anders voor nodig. Een eigen doel en dus ook een persoonlijk plan.  Met passie en professionaliteit werken we aan jouw gezondheid of prestatie niveau te verbeteren.

VieStyle is gesitueerd nabij Venray in het dorpje Merselo. Een mooie locatie waar je je in een sfeervolle Studio snel thuis voelt en waar respect en persoonlijke aandacht centraal staan

Dave Ewalts

Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken.

Passie voor sport, gedrevenheid, focus en enthousiasme kenmerken mijn persoonlijkheid. Tel daarbij mijn eigenschappen positief, rustig en empathie bij op en dat maakt mij tot de persoon die ik ben.

Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken. Als kind was ik al gek op sport en dat is altijd zo gebleven. Na mijn opleiding aan het CIOS ben ik met veel plezier gaan werken als fitnessinstructeur en zwemonderwijzer. Ik combineerde dat met de triathlon sport waar ik enkele jaren op nationaal niveau heb mogen acteren, een prachtige ervaring.

In mijn werkzame leven heb ik mooie dingen kunnen doen. Het opzetten van een fitnessafdeling bij een particuliere praktijk en in een ziekenhuis. Ik heb daar zelf ook veel mensen mogen begeleiden.  Daarnaast heb ik zelf jarenlang training mogen ontvangen van een personal trainer.

Met deze ervaringen in combinatie met aanvullende opleidingen als leefstijlcoach en voedingsconsulent heb ik mijn huidige visie over training en gezonde leefstijl gevormd en heb ik in 2010 VieStyle opgericht. Een bedrijf waar met passie en professionaliteit aan gezondheid wordt gewerkt. Hierin kan ik alles kwijt in wat ik ben en waar ik voor sta. Graag maak ik kennis met jou over jouw persoonlijke doelen.

Zin om aan de slag te gaan?

Stuur een berichtje, we horen graag van je!

Wat schrijven onze cliënten

Wat is jouw viestyle?

Viestyle is geen reguliere sportschool.
Samenwerken met plezier aan realistische en verantwoorde doelstellingen: dat is waar wij voor gaan! Professionaliteit, enthousiasme en betrokkenheid: dat is waar wij voor staan!
Bij Viestyle sta jij centraal.

VIESTYLE

VIESTYLE

Haag 2
5815 CB,  Merselo
(Gemeente Venray)

Telefoon

 06 36 09 36 70

Email

info@viestyle.nl

Scroll naar boven
Scroll naar top