Sport

Sport

Professionele begeleiding bij het verbeteren van de huidige sportprestaties

VieStyle Sport wil mensen enthousiasmeren om te sporten. We kunnen op gestructureerde wijze professionele begeleiding bieden in het verbeteren van het huidige sportniveau of het behalen van een bepaalde sportprestatie.

We kunnen voor elke willekeurige sportieve uitdaging een trainingsprogramma opstellen op basis van een gedegen sport- en bewegingsanalyse. Op deze manier kan de fysieke, maar ook de mentale fitheid getraind worden om de vooraf geformuleerde sportieve prestatie te kunnen behalen.

Inmiddels heeft VieStyle al veel ervaring opgedaan in het begeleiden, trainen en coachen van individuele sporters van uiteenlopende sporten, zowel op recreatief niveau als prestatief niveau.

Zwemtraining

Onze zwemtrainingen zijn voor iedereen die de borstcrawl techniek wil aanleren, verbeteren en/of conditioneel wil verbeteren. Zwemmen bestaat voor 80% uit techniek en vraagt dus veel aandacht. De groep bestaat daarom ook uit maximaal 5 mensen om de nodige persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. Naast specifieke techniektrainingen in het zwembad, begeleiden we ook in het open water zwemmen.

Fietsen

Fietsen kan (bijna) iedereen, maar wil je deelnemen aan een fietsklassieker, fietsmeerdaagse of je voorbereiden op bijvoorbeeld de Alpe d’Huzes? Dan komt er toch wat meer bij kijken. Naast het feit dat je fysiek fit moet zijn, is het belangrijk om wat meer te weten over voeding. Zo kun je op een plezierige en verantwoorde manier deelnemen.Tijdens een uitgebreide intake bekijken we je huidige fietsniveau en wat je doelstelling is. Welke componenten zijn goed ontwikkeld en waar moet wellicht extra aan gewerkt worden? Vervolgens stellen we samen een plan van aanpak op om jouw doel te bereiken.

Hardlopen

VieStyle is geen hardloopgroep, maar heeft veel kennis en ervaring op het gebied van lopen. Of het nu gaat om lopen op de weg, trailrun of obstacle run, wij begeleiden je graag naar jouw sportieve uitdaging. De trainingsschema’s die wij maken zijn individueel en op maat voor de beginnende en voor de gevorderde loper.

Triathlon en duathlon

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van beginnende, recreatieve en prestatieve triatleten en duatleten. Of je nu de finish wilt halen bij een Iron Man of je persoonlijk record wilt verbeteren, wij begeleiden jou bij jouw persoonlijke uitdaging!

VieStyle kan gebruik maken van een netwerk van specialisten indien nodig. Denk hierbij aan een fysiotherapeut, sportarts, podoloog, masseur en een diëtist. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om gezamenlijk jouw sportprestatie te behalen!

Zin om aan de slag te gaan?

Stuur een berichtje, we horen graag van je!

Wat is jouw viestyle?

Viestyle is geen reguliere sportschool.
Samenwerken met plezier aan realistische en verantwoorde doelstellingen: dat is waar wij voor gaan! Professionaliteit, enthousiasme en betrokkenheid: dat is waar wij voor staan!
Bij Viestyle sta jij centraal.

VIESTYLE

VIESTYLE

Haag 2
5815 CB,  Merselo
(Gemeente Venray)

Telefoon

 06 36 09 36 70

Email

info@viestyle.nl

Scroll naar top