GO ANNA
Beweeg beleving voor ondernemers

Go ANNA

Dé ultieme wekelijkse beweeg beleving voor ondernemers in de regio Venray, op het Annapark

Ondernemen is TOPsport

Ondernemen is hard werken. Eigenlijk bedrijf je topsport! Het is daarom erg belangrijk om gezond en fit te blijven, zowel mentaal als fysiek. GO ANNA draagt hier graag een steentje aan bij. Samen sporten maakt je productiever en energieker wat natuurlijk ten goede komt aan jouw bedrijf.

Trainingen

De trainingen van GO ANNA worden geheel verzorgd door VieStyle. Met een diversiteit aan fitnessmaterialen begeleiden wij de trainingen in deze bosrijke omgeving. Een aangename mix van buiten actief zijn in een goede sfeer, kenmerken deze trainingen.

Er is veel afwisseling tijdens het sporten. Denk hierbij aan wandelen, stukje hardlopen en buitenfitness.

Na afloop is er iedere week gelegenheid om gezamenlijk af te sluiten onder het genot van een kop koffie of thee en een gezonde smoothie. Een flinke dosis arbeidsvitaminen voor een productieve werkdag!

Wanneer

De trainingen vinden elke vrijdag plaats van 7.30 uur – 8.30 uur (zomerperiode) of van 8.00 uur – 9.00 uur (winterperiode) op het Annapark in Venray.

Een abonnement wordt aangegaan voor drie maanden en het programma heeft elke week is er een ander lesthema, bevat twee gastlessen en een bedrijfsbezoek van een van de deelnemers aan GO ANNA voorafgaande een korte training.

De kosten komen uit op € 12,50 per training.

Interesse?

Je bent altijd van harte welkom voor een proefles

Zin om met een personal trainer aan de slag te gaan?

Stuur een berichtje, we horen graag van je!

Wat is jouw viestyle?

Viestyle is geen reguliere sportschool.
Samenwerken met plezier aan realistische en verantwoorde doelstellingen: dat is waar wij voor gaan! Professionaliteit, enthousiasme en betrokkenheid: dat is waar wij voor staan!
Bij Viestyle sta jij centraal.

VIESTYLE

VIESTYLE

Haag 2
5815 CB,  Merselo
(Gemeente Venray)

Telefoon

 06 36 09 36 70

Email

info@viestyle.nl

Scroll naar top